Vakantie Zeeuwse kust

Vakantiehuis aan de Zeeuwse kust huren?

Vakantiehuis Zeeuwse kust huren? De Zeeuwse kust is een populaire vakantiebestemming in Nederland vanwege de uitgestrekte stranden, de unieke natuur en de historische stadjes. Tegen de Zeeuwse kust liggen veel vakantiehuisjes van Westkust Holiday, vrijwel altijd op loopafstand.

Met zijn tweetjes op vakantie, het gezin of zelfs opa en oma er ook bij? Uw vakantiehuis aan de Zeeuwse kust is geschikt voor 2 tot max. 6 personen.

Vakantiehuis Zeeuwse kust

Op ca. 3-5 minuten loopafstand van de Zeeuwse kust

Vakantiehuisjes aan de Zeeuwse kust

Een weekendje weg of lange vakantie genieten aan de Zeeuwse kust? De vakantiehuisjes van Westkust Holiday staan garant voor heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust. Alle voorzieningen die u thuis ook gewend bent zijn aanwezig en u kunt al wandelend het strand bereiken.

Enkele vakantiehuisjes aan de Zeeuwse kust:

Voordelen vakantiehuis aan de Zeeuwse kust

Een vakantiehuis Zeeuwse kust huren, u heeft er vele voordelen aan. Dat de Zeeuwse kust een populaire vakantiebestemming is, dat is bekend. Om de Zeeuwse kust optimaal te ervaren, is een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust ideaal.

Een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust biedt u directe toegang tot het strand en de zee; Binnen een maximale loopafstand van 10 minuten bevindt u zich al op één van de uitgestrekte zandstranden van Nederland. De zee kunt u horen ruisen!

Alle voorzieningen bij de hand; alle vakantiehuisjes aan de Zeeuwse kust zijn van alle gemakken voorzien, zoals complete keuken, wasmachines, vaatwassers, TV en Wifi.

Maar ook; het hele weekend of vakantie genieten van de natuur om u heen. De vakantiehuisjes liggen namelijk alleen in een natuurrijke omgeving, waardoor wandel- en fietstochten vanuit uw vakantiehuis direct gemaakt kunnen worden.

Leuke historische plekjes dichtbij huis; een vakantiehuis huren aan de Zeeuwse kust? Een van de meest aangeraden activiteiten is het bezoeken van Vlissingen, Westkapelle of Domburg.

De Zeeuwse kust is zo mooi!

De Zeeuwse kust is prachtig om verschillende redenen, en haar schoonheid trekt jaarlijks vele bezoekers. Maar dat is volkomen logisch. Deze prachtige plek wilt iedereen ontdekt hebben.

De Zeeuwse kust biedt:

  1. Uitgestrekte stranden
  2. Prachtige duinen
  3. Unieke natuurgebieden zoals de Oosterschelde en het Grevelingenmeer
  4. Historische steden en dorpen met oude architectuur en musea
  5. Indrukwekkende waterbouwkundige projecten zoals de Zeelandbrug en Deltawerken
  6. Heerlijke zeevruchten in lokale restaurants

Activiteiten Zeeuwse kust

Zeeland, en in het bijzonder de Zeeuwse kust, biedt veel leuke activiteiten voor alle toeristen. Hieronder onze top 5 leukste activiteiten aan de Zeeuwse kust.

Zeehonden spotten

De Zeeuwse kust is een belangrijk leefgebied voor zeehonden. Maak een boottocht en bewonder ze van dichtbij!

Wandelen langs de Zeeuwse kust

De Zeeuwse kust vele prachtige wandelroutes door prachtige natuur en historische dorpjes, over de duinen en langs de zee.

Musea bezoeken

In de omgeving van de vakantiehuisjes zijn veel leuke musea (ook voor kinderen), waaronder het Zeeuws Museum, die u alles vertellen over de historie van de Zeeuwse kust en Zeeland.

Duintop Zoutelande

De hoogste duin van Zoutelande, met maar liefst een hoogte van 54 meter. Vanaf het hoogste punt kunt u, bij helder weer, liefst 10 kerktorens spotten. Neem de fotocamera maar mee!

Toeristenmarkt Zoutelande

Wekelijks, gedurende de zomer, is er in Zoutelande een toeristenmarkt met verse seizoensproducten en unieke specialiteiten. In de zomer elke dinsdag van 10:00 tot 19:00 uur.

Overnachten in Zoutelande

De Zeeuwse kust ontdekken? Een prachtige vakantiebestemming waar u betreft vakantiehuisjes en activiteiten alle kanten op kunt. Ontdek uw favoriete vakantiehuis Zeeuwse kust en overnacht in Zoutelande.

Copyright - Westkust | All Rights Reserved.