Overnachten in Zoutelande

Overnachten in Zoutelande

“Ik ben blij dat je hier bent, blij dat je hier bent, in Zoutelande…”

Overnachten in Zoutelande?

In het voorjaar, de zomervakantie, herfst of winter overnachten in Zoutelande? Zoutelande is de beste plek om te genieten van het Zeeuwse leven, vooral in en vanuit een luxe vakantiewoning of -appartement van Westkust Holiday. Luxe vakantiehuisjes van 2 tot 6 personen voor uw overnachting in Zoutelande.

Benieuwd naar welke overnachtingsmogelijkheden u heeft bij Westkust Holiday?

Vakantiehuisjes in Zoutelande

Vakantiehuisje Zoutelande huren? De vakantiehuisjes-, appartementen en woningen liggen op de mooiste plekjes van Zoutelande. Vanuit uw accommodatie bevindt u zich al snel op het strand of het centrum, om vervolgens de echte Zeeuwse sfeer te ervaren.

  • Appartementen voor 2 personen
  • Appartementen en huisjes voor 4 personen
  • Vakantiehuisjes voor 5 personen
  • Vakantiewoningen en bungalows voor 6 personen

Ligging: dicht bij het strand, centrum of in de duinen.
Voorzieningen: tv, terras, ruime woonkamer, comfortabele matrassen, wifi.
Extra service: bij diverse vakantiehuisjes een gratis strandhuisje of fietsen waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw overnachting in Zoutelande.

Overnachten in Zoutelande?

Luxe bungalow in Zeeland

Lees alles over onze bungalows.

Zoutelande: de populairste badplaats

Zoutelande, wie kent deze populaire badplaats niet? Met leuke boetiekjes, een prachtig uitgestrekt strand én vele duinen kunt u hier de mooiste wandeltochten maken. Welke route u ook neemt, u ontdek ongetwijfeld de pracht van deze Zeeuwse badplaats. En dat allemaal vanuit uw eigen vakantieverblijf. Een aantal stappen zetten en u staat midden in het centrum, bij de zee of in de duinen.

De hoogste duinen van Zeeland

Deze vindt u natuurlijk in Zoutelande. De hoogste duintop ligt 54 meter oven NAP en vanaf dit punt heeft u het mooiste uitzicht die een bezoeker van Zoutelande maar kan wensen. Bij helder weer kunt u maar liefst 10 verschillende torens spotten.

Wandelroute door de duinen: Route Trage Tocht Zoutelande. Deze route van 15 kilometer neemt u mee over de hoogste duinen, het uitgestrekte strand en door het open achterland. Trek de wandelschoenen maar aan…

De mooiste bezienswaardigheden

  • De Catharinakerk
  • Duintop Zoutelande
  • Het bruisende centrum

In Zoutelande een huisje huren

Heerlijk overnachten in Zoutelande, de Zeeuwse sfeer ervaren, wandelen, fietsen; Zoutelande staat garant voor een unieke vakantie aan de kust. Voor een weekend, midweek of lange vakantie  op zoek naar een overnachting in Zoutelande? De vakantiehuisjes van Westkust Holiday liggen allen in Zoutelande; op een vakantiepark, dicht bij de zee, het centrum of in de duinen.

De vakantiewoningen op een vakantiepark zijn: Zandpunt en Kustlicht. Goedkoop overnachten in Zoutelande? Bekijk hieronder enkele vakantiehuisjes voor uw overnachting in Zoutelande.

Enkele vakantiehuisjes voor uw overnachting in Zoutelande

Copyright - Westkust | All Rights Reserved.