Zoutelande in Zeeland

Steden en dorpen in Zeeland

Ontdek de hoogtepunten van Zeeland, van de zonovergoten stranden van Zoutelande en Domburg tot de maritieme charme van Vlissingen en de historische pracht van Middelburg. Zien we u dit jaar in Zeeland?

Zoutelande

Zoutelande is de  populairste plek van Zeeland. Het bruist er altijd van gezelligheid en er zijn veel leuke zomermarkten. Wat kenmerkt Zoutelande?

Prachtige stranden: Zoutelande heeft schone en brede stranden die zich uitstrekken over een lange kustlijn.
Gezellige sfeer: Het dorp Zoutelande heeft een gezellige en ontspannen sfeer. Er zijn veel leuke cafés, restaurants en winkels waar toeristen van kunnen genieten.

Vlissingen

Vlissingen staat bekend als een schilderachtige havenstad in Zeeland, Nederland. Het heeft een rijke maritieme geschiedenis en is de toegangspoort tot de Westerschelde. Met mooie stranden, de Boulevard, het jaarlijkse filmfestival en evenementen zoals “Vlissingen Maritiem” trekt het veel bezoekers aan voor ontspanning en cultuur.

Domburg

Domburg staat bekend als een gezellige badplaats in Zeeland, Nederland. Het heeft een prachtig zandstrand en historische charme. Het trekt kunstenaars aan vanwege het bijzondere licht. Domburg is populair voor wellness en spa’s, heeft gezellige winkels en biedt volop watersportmogelijkheden. Een geliefde bestemming voor ontspanning en cultuur.

Middelburg

Middelburg, de hoofstad van Zeeland, is een aantrekkelijke stad met rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Hoogtepunten zijn onder andere het prachtige Abdijplein met het imposante stadhuis, de historische Lange Jan toren, en het Zeeuws Museum. Geniet van de charmante grachten, gezellige cafés en de unieke Zeeuwse gastvrijheid tijdens een bezoek aan deze stad.

Copyright - Westkust | All Rights Reserved.