Vakantie kust Zoutelande

Restaurants in Zeeland

In Zoutelande

  1. Eetcafé De Babbel – Dit gezellige eetcafé biedt smakelijke gerechten. Het ligt midden in het centrum en vlak bij de duinen, waardoor er een gezellige sfeer heerst.
  2. Il Punto Zoutelande – Italiaans restaurant met heerlijke pasta’s, vers gebakken pizza’s en vlees- en visgerechten. Lekker eten voor een eerlijke prijs
  3. Strandpaviljoen De Zeeuwse Rivièra – Geniet van een heerlijke maaltijd aan het strand met uitzicht op zee. Dit strandpaviljoen biedt een gevarieerd menu en is een ideale plek om te ontspannen tijdens of na een dag aan zee.

In Zeeland

  1. Brasserie De Zeezot (Westkapelle) – Een gezellige brasserie in Westkappele met een uitgebreid vismenu. Proef de heerlijke smaak van vis en beleef de gastvrijheid.
  2. Brasserie De Tijd (Westkapelle) – Modern ingerichte brasserie in Westkappele. Deze brasserie biedt een ontspannen sfeer en een gevarieerd menu met lokale en internationale gerechten.
  3. El Fuego (Domburg) – Een geweldige plek om gerechten uit te Mexicaanse keuken te proeven. Fajita’s, tortilla’s, taco’s enchiladas… Proef en ontdek!

Copyright - Westkust | All Rights Reserved.