Vakantie Zoutelande

Appartement Zoutelande huren?

Appartement Zoutelande huren? Uitwaaien, met de bolderkar naar het strand, voor het strandhuisje genieten van het heerlijke weer. Zoutelande is al jaren een plek die veel toeristen trekt. De plek zelf speelt een grote rol, maar ook de appartementen. Westkust Holiday verhuurt namelijk appartementen in Zoutelande, met een ligging direct aan zee, in de duinen of vlakbij het centrum. Vanuit uw luxe comfort appartement start direct uw ontdekkingstocht.

Uitgelichte appartementen:

Appartement Zoutelande 2 personen
Appartement Zoutelande 4 personen
Appartement Zoutelande 5 personen

Prettige ontvangst bij receptie, duidelijke uitleg. Huisje was erg prettig en goed schoon gemaakt. Voorzien van alle gemakken. We komen zeker nog een keertje terug.

Jasper

Uw appartement in Zoutelande

Onze appartementen bieden plaats aan 2 tot 6 personen. De keukens zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden en de woonkamers zijn comfortabel en gezellig. De slaapkamers zijn knus en bieden u een goede nachtrust. Bovendien kunt u gratis gebruikmaken van de Wi-Fi en parkeerplaats.

Waarom een appartement huren in Zoutelande?

Het prachtige Zoutelande is de ideale locatie om te genieten van de rust en de schoonheid van de Zeeuwse kust. Het dorp heeft een gezellige sfeer en er zijn tal van activiteiten te doen in de omgeving. U kunt heerlijk wandelen of fietsen door de duinen, zwemmen in de zee of gewoon genieten van de lokale keuken en cultuur.

Voorzieningen in de appartementen

Alleen al vanwege de ligging is een verblijf in een van onze appartementen in Zoutelande perfect. Lekker dicht bij het strand, de zee en het centrum verblijven en de Zeeuwse sfeer op zijn best ervaren. Maar dat is niet het enige wat een verblijf uniek en perfect maakt. Onze appartementen zijn namelijk uitgerust met de fijnste voorzieningen, zoals een keukentje, gratis wifi, goed zittende bank, TV, moderne badkamer en meer. Tevens heeft u een eigen parkeerplaats.

Onze appartementen worden door andere gasten dan ook bestempeld als een perfect verblijf in Zoutelande.

Appartement Zoutelande

Kurhaus appartementen

Onze appartementen aan de Zeeuwse kust noemen we ook wel: Kurhaus appartementen Zoutelande. We verhuren er maar liefst 13! Elk Kurhaus appartement heeft een andere inrichting en sommige appartementen hebben een extraatje, zoals bijvoorbeeld een strandhuisje.

Last minute een appartement in Zoutelande huren?

Natuurlijk kan dat bij Westkust Holiday. Wij bieden diverse lastminutedeals zodat u ook op het laatste moment nog een sfeervol en comfortabel kan vinden voor uw vakantie in Zoutelande. Wanneer zien we u in het gezellige Zoutelande?

> Last minute op vakantie naar Zeeland

Zoutelande: een bruisende plek voor jong en oud

Of u nu kiest voor een romantisch uitje met uw partner of een gezellige vakantie met vrienden en familie, onze appartementen zijn de ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Zoutelande te bieden heeft. Wij zijn er trots op om onze gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden en staan altijd klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft.

Appartement Zoutelande huren? Boek vandaag nog uw verblijf in onze prachtige appartementen en ervaar zelf de schoonheid van de Zeeuwse kust. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Met de hond naar Zoutelande

Met de hond naar Zoutelande? Beleef een geweldige dag vol avontuur en ontdekkingen aan de Zeeuwse kust wanneer u met uw trouwe viervoeter naar het pittoreske Zoutelande gaat. Zodra u aankomt, wordt u begroet door een zachte bries en het rustgevende geluid van de golven. Zoutelande heeft een speciale charme die u direct in vakantiestemming brengt, en het beste van alles is dat het ook een geweldige plek is om met uw hond te verkennen.

Bij Westkust Holiday 2 accommodaties beschikbaar voor honden:

Vanuit uw appartement Zoutelande ontdekken

Zoutelande, een charmant kustplaatsje in de provincie Zeeland, is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals. Met zijn brede zandstranden, gezellige cafés en restaurants, en een scala aan activiteiten voor alle leeftijden, biedt deze stad alles wat u nodig hebt voor een ontspannen en vermakelijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Hieronder nemen we u mee op een tour door Zoutelande, en laten we u kennismaken met de leukste activiteiten die deze prachtige plek te bieden heeft. Uw ontdekkingstocht begint direct vanuit uw appartement in Zoutelande.

Wandelen en Fietsen

Zoutelande en de omgeving bieden tal van wandel- en fietsmogelijkheden. Het duingebied achter de stad is ideaal voor een wandeling of fietstocht. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de duinen. Het pad langs de duinen biedt een geweldig uitzicht op het landschap en de prachtige stranden van Zoutelande. Verder kunt u ook kiezen voor een mooie wandeling of fietstocht langs de zogenaamde “Zeeuwse Rivièra”, die zich uitstrekt langs de kustlijn van Walcheren en Zuid-Beveland.

Appartement huren Zoutelande

Strandactiviteiten

Een vakantie in Zoutelande is niet compleet zonder een bezoek aan het strand. De stranden van Zoutelande zijn niet alleen prachtig, maar bieden ook tal van activiteiten voor het hele gezin. Zo kunt u hier surfen, zwemmen, beachvolleyballen, kajakken, en nog veel meer. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en trampolines beschikbaar, evenals een waterspeeltuin.

Bekijk hier livebeelden van het strand en omgeving. Aan de hand van de livebeelden kunt u binnen een handomdraai bepalen of het weer geschikt is voor een bepaalde activiteit. Handig!

> Livebeelden strand

Watersport

Zoutelande is een geweldige bestemming voor watersportliefhebbers. Of u nu een beginner bent of een gevorderde, er zijn tal van mogelijkheden om te kitesurfen, windsurfen en zeilen. Op het strand zijn verschillende surfscholen en verhuurbedrijven te vinden, waar u alles kunt huren wat u nodig hebt voor een geweldige watersportervaring.

Cultuur en Geschiedenis

Zoutelande heeft een rijke geschiedenis en biedt verschillende culturele activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het bunkermuseum, waar u meer te weten komt over de rol van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook breng een bezoek aan de historische dorpen in de omgeving, zoals Veere en Middelburg.

Eten en Drinken

Zoutelande heeft veel restaurants en cafés die lokale en internationale gerechten serveren. Of u nu op zoek bent naar een gezellig café voor een kopje koffie en een stuk appeltaart, of een chique restaurant voor een culinaire ervaring, Zoutelande heeft het allemaal. Proef de verse visgerechten en Zeeuwse specialiteiten in een van de vele restaurants langs de boulevard, of geniet van een ijsje op een van de terrassen aan het strand.

Marktjes bezoeken

Zowel in de zomer als de winter zijn er tal van leuke marktjes te bezoeken in Zeeland. Van een typische toeristenmarkt tot een sfeervolle kerstmarkt, Zeeland heeft het!

Wat maakt Zoutelande een ideale vakantiebestemming?

Zoutelande, gelegen aan de Zeeuwse kust, biedt een ideale mix van rust, natuurlijke schoonheid en diverse activiteiten voor alle leeftijden. Van uitwaaien op het strand tot wandelen door de duinen, er is voor elk wat wils in deze charmante kustplaats.

Appartement Zoutelande huren?

De mooiste appartementen Zoutelande voor een romantisch weekendje weg of lange vakantie boekt u eenvoudig online bij Westkust Holiday. Meer dan 20 appartementen in Zoutelande, variërend van 2 tot 5 personen, zijn voor u beschikbaar. Ontdek onze appartementen en geniet aan de Zeeuwse kust. Tot snel!

Copyright - Westkust | All Rights Reserved.